WELCOME TO THE WORLD OF PONY

Ai în fața ta cel mai mare serviciu de car sharing din România, la un swipe distanță. Pentru a elimina orice confuzie, te introducem în lumea PONY printr-un ghid care îți clarifică orice nelămurire. Iată ce ne diferențiază de metodele cunoscute de transport și cum poți să make the most of sharing.

PONY nu e despre a avea, ci despre a împărtăși.

Suntem în era sharing-ului. E momentul să împărțim și mașinile: reducem traficul, costurile și timpul petrecut îngrijirii mașinii personale. Orașul respiră, nici poluarea și nici cheltuielile tale nu mai depășesc limitele normale.

PONY nu e taxi. Nici Uber.

E mult mai comod, pentru că mașina o conduci chiar tu. Ai intimitate și control total, la orice oră din zi sau din noapte. Practic, ai zeci de mașini în buzunarul tău, la dispoziția ta. Ești liber să-ți organizezi programul cum vrei.

PONY nu e rent

Nu plătești garanții și nu e nevoie să iei mașinile dintr-un singur punct. E un serviciu free floating, deschizi cea mai apropiată mașină singur, o conduci și o lași acolo unde vrei, oriunde în aria operațională.

PONY ajută mediul înconjurător

Pe lângă faptul că o mașină în regim carsharing înlocuiește până la 20 de mașini din trafic, conform studiilor, prezența mașinilor electrice reduce și poluarea fonică și consumul de combustibil.

 
Urmărește-ne și pe Instagram @getpony, unde îți livrăm informații și tips & tricks zilnic, la tine în feed.


contract.

garanții.

costuri suplimentare.