THE BASICS: TARIFELE PONY

Te-ai hotărât să intri în comunitatea șoferilor smart? PONY, singurul și cel mai mare serviciu de carsharing din România îți oferă ocazia să ajungi în fiecare zi la destinație cu oaltă mașină. Peste 160 sunt disponibile în buzunarul tău, la un swipe distanță.
Pașii sunt simpli: descarci aplicația GetPONY, completezi datele personale și noi le validăm în mai puțin de 24h.  That’s all, folks.

Alegi mașina cea mai apropiată pe hartă și ai liber la condus.
 
Plătești doar cât conduci, ai combustibilul, asigurările și toate taxele incluse.
Tariful este calculat pe minut, oră sau zi și variază în funcție de modelul mașinii, dar și de oraș. Pornesc de la 1,40 lei/minut pentru un smart Fortwo, până la 600 lei/zi pentru un BMW i3 electric sau un Mercedes A Klasse. Vezi toate modelele și alege-l pe cel în care te simți cel mai confortabil.
 
Tariful pe zi include 200km, suficienți cât să îți acopere toate drumurile prin oraș sau chiar în afara lui. Fiecare km în plus se taxează cu 1 leu/km.
 
Membrii PONY beneficiază de un avantaj unic pe piață: tariful dinamic. În ritmul alert al orașului, fiecare clipă contează. Așa că, atunci când mașina staționează sau merge cu sub 15km/h, tariful nu crește, ci scade la jumătate.
 
Dacă mergi cu PONY în fiecare zi, sau de cel puțin câteva ori pe săptămână, felicitări. Contribui la reducerea traficului și a poluării. Un abonament lunar îți aduce discounturi și unități bonus. Poți alege între 4 tipuri, în funcție de frecvența cu care folosești PONY: Lite, Basic, Pro sau Master.
 
Membrii sub 23 de ani plătesc o suprataxă de 2,5 lei per călătorie. Chiar dacă ești la început în ale șofatului, PONY te ajută să îți construiești experiența.
 
Enjoy the drive!

contract.

garanții.

costuri suplimentare.