SOCIAL PONY

Sharing is in our DNA. Deci e firesc să fim pe toate ecranele, pe mai toate rețelele de socializare. Te ținem la curent cu ultimele noastre aventuri, vești din oraș și tips & tricks pentru mai multă mobilitate.
 
Facebook e locul de întâlnire pentru întreaga noastră comunitate. Afli mai multe despre noi, despre cele mai cool evenimente din București, Cluj Napoca și Alba Iulia, oferte, discounturi și concursuri. Poți să câștigi unități gratis direct în feedul tău. Ești la un scroll distanță de petrecere.
 
Pe Instagram, it’s all about the photos, baby. Trimite-ne poze din călătoriile tale cu PONY și noi le împărtășim cu întreaga comunitate. Ai tips & tricks, news și inside-uri din birourile PONY, totul presărat cu juicy visuals. Check our stories.
 
Pe YouTube ne găsești în mișcare, așa cum te-am obișnuit. Adică, vezi spoturile noastre, emisiuni și vloguri care te plimbă prin universul PONY.
 
Și pentru că avem și soluții de mobilitate pentru businessuri, peLinkedIn ne punem cravata, dar rămânem la fel de fun. Aici afli totul despre pachetele noastre corporate.
 
La orice rețea preferi să te conectezi, suntem mereu online pentru întrebări sau nelămuriri. See you in traffic!

contract.

garanții.

costuri suplimentare.