ȘI DUPĂ 15 MAI CONTINUĂM SĂ AVEM GRIJĂ UNII DE ALȚII

Din 15 mai, e posibil să simțim o oarecare relaxare în dinamica orașului. Fără declarații, oamenii se vor simți mai liberi să circule în oraș. PONY a rămas prezent pe străzile din București și Cluj fără nicio modificare în program. Și rămâne în continuare, cu toate măsurile necesare.
E important să respectăm toate procedurile de siguranță de care ne-am folosit până acum. Poartă masca în spații publice, închise sau deschise și spală-te pe mâini cât de des poți.
Când vrei să conduci un PONY, dezinfectează schimbătorul de viteze și volanul cu șervețele sau geluri antibacteriene. Astfel, te protejezi și pe tine, dar și pe cei carevor conduce mașina după tine.

În această perioadă, am păstrat deschis serviciul PONY, la capacitate maximă. Sperăm că astfel îi ajutăm pe cei din jur să își ducă la capăt planurile de zi cu zi, precum cumpărături sau drumuri în siguranță la serviciu și spre casă. Deși nu ne-am mai confruntat cu o situație ca asta până acum, ne bucurăm să vedem solidaritate și grijă în jurul nostru, nu doar la nivel micro, ci la nivelul întregii societăți.

De asemenea, am dublat și numărul unităților din pachetele pre-paid, păstrând același preț. PONY este primul și cel mai mare serviciu de carsharing din România. Descarcă gratuit aplicația GetPONY din App Store sau Google Play, creează-ți cont (introduci datele personale, o poză cu carnetul de conducere, pe care le validăm în sub 24h și cardul de debit sau credit) și găsește cea mai apropiată mașină pe hartă. Plătești doar cât conduci, conduci oricând și oricât vrei, ai combustibilul, asigurările și toate taxele incluse. Tarifele se calculează pe minut, oră sau zi. GetPONY, go places.

contract.

garanții.

costuri suplimentare.