Sharingul: A 3-a Revolutie Industriala

PONY este primul și cel mai mare serviciu de carsharing din România. De aproape 5 ani, revoluționăm transportul urban și contribuim la reducerea traficului și a poluării, alături de întreaga comunitate. Totul, prin aplicația GetPONY și o flotă de aproape 200 de mașini, pe care le împărțim în București și Cluj.
Acest climat ne aduce, inevitabil, în pragul celei de-a3-a Revoluție Industrială. După boom-ul tehnologic din ultimii 25 de ani, în care Internetul și tehnologia IT sunt prezente în fiecare aspect al vieții noastre, și economia mondială a căpătat alte dimensiuni.
 Economia sharing-ului diferă de modelul tradițional în care o companie vinde bunuri sau servicii. Împărțim din ce în ce mai multe: cărți pe bookster, apartamente pe Airbnb, muzică pe Spotify. De ce nu și mașini,care influențează atât de mult mediul înconjurător?
O flotă precum PONY, pusă în circulație și aflată la dispoziția tuturor locuitorilor din oraș, elimină o mulțime de probleme precum traficul, cheltuielile lunare și anuale pentru o mașină personală, asigurările și multe altele.


Ca să folosești serviciul, trebuie doar să descarci gratuit aplicația GetPONY, încarci datele personale si o metoda de plata valida iar contul tău e validat în sub 24h de la înregistrare.
Apoi, găsești cea mai apropiată mașină pe hartă și o conduci peste tot în țară, oricând și oricât vrei, cât timp o aduci înapoi în aria operațională la încheierea cursei.
Plătești doar timpul petrecut la volan. Tarifele sunt pe minut, oră sau zi și acoperă totul, de la combustibil la taxe și asigurări. Atât de simplu: deschizi mașina cu telefonul, o conduci și o parchezi oriunde în aria operațională. Care e cât tot orașul!

contract.

garanții.

costuri suplimentare.