PRIMA CURSĂ CU PONY

ÎȚI TREBUIE UN CONT

Înainte de orice, trebuie să îți faci un cont aici. Te poți loga cu contul de Facebook, sau cu email și o parolă știută doar de tine. Pentru a te bucura de un cont valid, ai grijă ca datele personale să fie corecte, adaugă copii ale permisului de conducere și cărții de identitate și o metodă favorită de plată din care se vor deduce plățile curselor pe care le vei face.

GĂSEȘTI O MAȘINĂ

După ce o instalezi pe smart-phone, aplicația de iOS sau Android îți găsește cea mai apropiată mașină disponibilă în zona operațională. Poți filtra mașinile disponibile după tipul cutiei de viteze (manuală sau automată) sau după cât combustibil vrei să ai în rezervor.
Obiectivul nostru este să găsești o mașină la cel mult 5 minute de mers pe jos.

ÎNCEPI CURSA

Odată ce mașina aleasă de tine corespunde așteptărilor, are suficient combustibil pentru cursa planificată, este destul de îngrijită atât la interior cât și la exterior, iar transmisia e cea cu care ești obișnuit, poți selecta „Începe Cursa” și ceva aproape magic se întâmplă (dacă ai avut pornit bluetooth-ul)!
Mașina se deschide, iei cheia din torpedou și drum bun.

EVALUEZI ASPECTUL

E important pentru noi toți ca înainte de cursă să avem o evaluare a stării în care ai găsit mașina. E posibil ca cel de dinaintea ta să fi uitat o sticlă goală de apă, sau un șervețel. Cu cât faci o evaluare mai obiectivă, cu atât vom putea și noi menține un nivel ridicat în ce privește atât calitatea vehiculelor cât și a membrilor. (cei care nu se îngrijesc de flota Pony riscă să fie excluși din rețea)

COMBUSTIBILUL E INCLUS

Dacă se întâmplă ca în timpul cursei să scadă acul de la rezervor sub 25%, atunci chiar te-ai putea considera norocos. Tot în torpedou, deasupra locului de unde ai luat cheia mașinii, găsești un card pentru benzină valabil în rețeaua Petrom/OMV. Faci plinul doar cu PIN-ul furnizat de aplicație și cu numărul de kilometri de la bord. Și da, ești norocos pentru că vei primi 20 de minute gratis pentru acest serviciu.

LA FEL ȘI PARCAREA

Când ajungi la destinație trebuie doar să găsești un loc legal de parcare într-o zonă cu acces public (adică nu în parcări subterane sau cu barieră, nu în curtea proprie sau a vreunei companii.
Asigură-te că nu ai uitat nimic în mașină, că ai inchis toate geamurile, farurile, ieși și apoi apasă „Stop Închiriere”.
Plata se va face automat, după metoda favorită aleasă in contul tău personal.

contract.

garanții.

costuri suplimentare.