PRE-PAID RIDE, HAVE FUN OUTSIDE

PONY Car Sharing înscrie orașele București, Cluj, și Alba Iulia în direcția unui transport mai responsabil și a unui oraș mai aerisit, nesufocat de trafic. Din ce în ce mai mulți locuitori optează pentru regimul carsharing, care le oferă toate avantajele unei mașini personale fără niciuna dintre responsabilități: plătești doar cât conduci și ai combustibilul, asigurarea și toate taxele incluse. O mașină personală staționează, în medie, 90% din timp. Astfel, alternativa unei mașini împărțită cu mai mulți utilizatori devine o idee mai bună.
Pentru cei care au recunoscut avantajele serviciului și îl folosesc des, am lansat 3 variante de pachete pre-paid, de 300, 500 sau 1000 de unități valabile 30, 60 sau 90 de zile. În plus, fiecare pachet vine cu un discount pentru unitățile extra folosite, de până la 15% față de tarifele de bază. Avantajele sunt numeroase: te plimbi fără grija prețurilor și știi cum să îți bugetezi transportul în fiecare lună. Știi cât consumi, economisești prin discounturi și ai liber la călătorii.
De exemplu, în general cursa minimă este de 10 lei, dar dacă folosești unitățile pre-paid și conduci în valoare de 7 lei, achiți doar 7 unități.

contract.

garanții.

costuri suplimentare.