PONY ȘI PIKASEA TE CONDUC ÎN VACANȚĂ

PONY, primul și cel mai mare serviciu de carsharing din România, caută întotdeauna noi moduri de a experimenta mobilitatea, de a te aduce la destinație cu grijă pentru cei din jur și pentru mediu. Pentru a celebra vara, ne-am unit forțele cu Pikasea și am lansat un concurs pe Instagram, la care poți participa aici. Cum îți sună 7 zile de relaxare, plimbări cu velierul și explorare în Insulele Saronice, alături de cineva drag? Așa ne gândeam și noi.

Pikasea e echipa care organizează vacanțe pe velier în destinații fantastice ale Europei și promovează experiențele unice: sailing, plimbări, relaxare, plajă, yachting, explorări în golfuri ascunse, mâncăruri și obiceiuri tradiționale. Adică mai mult decât o vacanță obișnuită, o călătorie din care te întorci cu noi orizonturi.
Am rezonat cu misiunea lor și am adus #VacantaLaBord: prin concursul pe care l-am lansat, ai ocazia să trăiești toate aceste lucruri. Participă aici și, timp de 7 zile, îți poți bea cafeaua în alt golf în fiecare dimineață.  Ce trebuie să faci?
– dai follow Instagramului @getpony și @pikasea_sail
– postezi un story cu poza concursului și tag celor două pagini
– comentezi la postarea concursului cu tag, prin care îți anunți partenerul de călătorie că ești gata de aventură
– all aboard, te-ai înscris!

contract.

garanții.

costuri suplimentare.