PONY & foodpanda CLOSE THE SUMMER

Ne-am unit pofta de drum și de picnic în vârf de munte cu cei de la foodpanda, la început de toamnă. Pentru că am refuzat să întoarcem filele calendarului către septembrie, am prelungit vara până pe 59 august. Cu tot ce implică asta.

Ca membru al comunității PONY, poți conduce mașinile oriunde în țară, oricât și oricând, în afara ariei operaționale (cât timp le aduci înapoi).

Cum România e plină de surprize, ne-am hotărât pentru destinația: munte.
Am organizat un weekend cu povești în jurul focului, în mijlocul pădurilor care-și schimbă culorile spectaculos.

35 de povestitori digitali s-au urcat în câte un PONY și au condus până la Poiana Brașov. Am început cursa în Piața Constituției iar destinația a fost o cină românească, un foc de tabără cu marshmallows și o petrecere la #nivelînalt.

Am creat combinația perfectă timp de un weekend, lăsăm pozele să spună restul poveștii. Poți crea o vacanță de vis cu PONY, tariful de închiriere pe zi variază 336 și 600 de lei, în funcție de modelul mașinii. Tariful pe zi include 200 km. Fiecare km extra se taxează cu 1 leu/km.

Dăm mai departe vibe-ul bun printr-un voucher foodpanda: Folosește codul GETPANDA între 10 octombrie și 15 noiembrie 2019. Codul are 1000 de utilizări și este valabil în orice restaurant din București sau Cluj care acceptă vouchere. Enjoy!

contract.

garanții.

costuri suplimentare.