PONY deschide drumuri noi și în 2021

PONY este o formă de mobilitate urbană (și nu numai) care conduce către o viață respirabilă în oraș. Serviciul de car sharing este disponibil în București și Cluj Napoca. Cum îl folosești? Descarci gratuit aplicația GetPONY din App Store sau Google Play, creezi un cont și încarci datele personale. Noi îl validăm în mai puțin de 24h și ești gata de condus. Adică găsești cea mai apropiată mașină pe hartă și o deschizi cu telefonul. Conduci oriunde și oricât ai nevoie, apoi parchezi mașina regulamentar oriunde în aria operațională, mare cât tot orașul.

Acestea sunt principiile de bază ale unei flote libere, iar fiecare mașină folosită în regim car sharing elimină cel puțin 14 mașini personale din trafic.

Sistemul este popular de câțiva ani în marile și micile orașe ale lumii, iar beneficiile au răsărit și au fost confirmate printr-o mulțime de studii.

Conform cercetării Cele cinci dimensiuni ale transformarii industriei auto, realizate de PwC, până în 2030 1 din 3 km vor fi parcurși în regim carsharing.

Progresul tehnologiei și noile tendințe vor schimba comportamentul șoferilor și imaginea traficului. La nivel european, distanțele parcurse vor crește cu 23% până în 2030. În SUA, se estimează o creștere de 24% iar în China de 183%.

Faptul că suntem din ce în ce mai conectați prin cele mai variate dispozitive va ajuta la o eficientizare a traficului.

Toate acestea sunt realizabile prin tehnologie, dar în primul rănd depinde de noi să facem alegerile responsabile.

contract.

garanții.

costuri suplimentare.