PONY: ALWAYS ON THE RISE

Că suntem primul și cel mai mare serviciu de carsharing din România, știi deja. În cei 4 ani de când ne facem loc pe străzile orașului, am adunat câteva repere.Le împărtășim cu voi, pentru că am ajuns la ele împreună.

Am pornit din Cluj, în 2015, cu o idee încă nemaiîntâlnită până atunci în România. Serviciul de preînrolare atrage peste 300 de utilizatori early-adopters.

După doar jumătate de an, ajungem la peste 1000 de curse pe lună și 50 de mașini în flotă. Migrăm către est, sistemul ajunge și în București.

Cât am clipit, au trecut 4 ani. În 2019, ajungem la peste 160 de mașini, disponibile în București, Cluj și Alba Iulia.

Cum am crescut atât de repede? Motivele sunt simple, iar beneficiile imediate. Ai nevoie doar de puțin curaj pentru a descărca aplicația. This is how a #FirstWorldChallenge looks like.

O singură mașină folosită în regim carsharing elimină până la 20 de mașini personale din trafic. Imaginează-ți cât de liber ar fi orașul dacă majoritatea locuitorilor ar opta pentru un transport smart. Iar aplicațiile de măsurat calitatea aerului nu ne-ar mai da mici atacuri de panică zilnic.

Pe scurt, în era sharingului, avantajele unei mașini personale sunt depășite. O singură persoană poate economisi între 100 și 400 de dolari lunar, prin folosirea unui serviciu de car sharing.

Cu PONY, plătești doar cât conduci: ai combustibilul, asigurările și toate taxele incluse. Poți conduce oricând, oricât și oriunde pe teritoriul României, cât timp închei cursa înapoi în aria operațională.

Tot ce ai de făcut este să descarci gratuit aplicația GetPONY și să îți creezi un cont cu datele personale, pe care le verificăm în mai puțin de 24h. Apoi, găsești cea mai apropiată mașină pe hartă și ești gata de drum. Numai ai grija întreținerii mașinii, nu îți mai faci griji pentru locurile de parcare, ai loc să fii și spontan și eficient fără să îți compromiți deloc confortul. Ești la un swipe distanță de orice destinație.

Viitorul devine realitate cu pași mici, dar încrezători. Aerul curat și traficul fluidizat sunt our ride to a better life.

contract.

garanții.

costuri suplimentare.