PONY ALIMENTEAZĂ UN ORAȘ MAI RESPIRABIL

PONY ALIMENTEAZĂ UN ORAȘ MAI RESPIRABIL

 
Încă de la început, când eram singurul serviciu de car sharing din România am avut în flotă (și, deci, în aplicație) mașini electrice, mai precis, BMW-uri i3. Al 3-lea cel mai popular model de mașină electrică din lume.
Dacă până acum câteva sute de ani, emisiile de carbon erau inexistente, recent, sănătatea oamenilor e din ce în ce mai afectată, iar traficul intens este unul dintre motivele dezechilibrului. Mașina electrică reprezintă un avantaj: nu are emisii, ceea ce îmbunătățește calitatea aerului și a vieții. Este mult mai silențioasă (reduce și poluarea fonică)
și costă mai puțin să o întreții. Ai stații de reîncărcare în tot orașul, iar în România, apar din ce în ce mai multe, în puncte cheie.
Într-un sistem sustenabil, mașina electrică își dublează avantajele. Pentru că o mașină folosită în regim de car sharing elimină până la 15 mașini din trafic, conform unui studiu PwC. Mai mult, pentru mașini electrice nu se plătesc taxe. 
Beneficiile pentru de mediu și sănătate, în combinație cu eleganța silențioasă a unui BMW i3 accelerează schimbarea către un oraș mai sustenabil, responsabil și respirabil. Mașinile electrice sunt pregătite pentru tine în Cluj și București, la un swipe distanță.


contract.

garanții.

costuri suplimentare.