MEET THE PONY TEAM

Vezi mașinile PONY prin oraș, le conduci și câteodată vorbești cu noi pe Facebook sau la telefon. Ridicăm cortina: e momentul să cunoști o parte din echipa PONY. Suntem o echipă mică, dar creativi și dornici de schimbare. Fă cunosțință cu 4 dintre membrii care au în permanență contact direct cucomunitatea PONY:

Meet Demis, the man with the idea. CEO PONY și pasionat de mișcare, în toate formele ei: când nu e pe motor sau pe velier, conduce un BMW i3. Agil, silențios și sustenabil.

Meet Diana, General Manager PONY. Între două business meetings, își face timp și pentru salturi cu parașuta, înainte de ase întoarce din nou la birou. Aterizează direct într-un A-Klasse, pentru că și ea e un mix de #classy & #bossy.

Meet Adina, Head of Customer Service. Dacă ne-ai mai sunat până acum, ea este una dintre vocile de la celălalt capăt al firului. Se simte cel mai bine la volanul unui MiniOne, chic & British.

Meet Alin, Fleet Manager PONY. Biroul lui e întreg orașul și cunoaște flota PONY ca în palmă, pentru că el e cel care are grijă de ea. Conduce mai tot timpul un smart, pentru că se mișcă repede și se parchează ușor.

Ăștia suntem noi, un mix de personalități diferite și pasiuni și mai diferite. Avem în comun cel puțin un lucru esențial: dorința de a trăi într-un oraș smart, sustenabil și prietenos.

Are you with us? See you on the road!

contract.

garanții.

costuri suplimentare.