DUBLĂM UNITĂȚILE DIN PACHETELE PRE-PAID ȘI ÎN LUNA MAI

A trecut peste o lună de când lumea, așa cum o știam, s-a oprit, teoretic, pe loc. Viața continuă, chiar dacă #stămacasă, cu mai multă precauție și grijă pentru cei din jur. Noi am mers înainte și am păstrat toate mașinile pe stradă. Orice locuitor sau vizitator al Bucureștiului sau Clujului poate conduce PONY. Nu uita declarația!

Pentru a-i ajuta pe toți cei din comunitatea PONY în această perioadă, am dublat numărul unităților din pachetele pre-paid și am păstrat același preț. Le poți achiziționa până pe 15 mai și ai de ales între 3 variante, de 300, 500 sau 1000 de unități, acum dublate: 600, 1000 sau 2000 de unități. Poți să te duci la serviciu, să faci cumpărăturile părinților sau ale bunicilor sau orice altă nevoie ai, pornind de la o simplă aplicație. Practic, ai toate avantajele unei mașini personale, fără niciuna dintre responsabilități.

Descarci aplicația GetPONY din App Store sau Google Play, introduci datele personale (buletinul, permisul de conducere și cardul de debit sau credit) și îți creezi un cont pe care îl validăm în mai puțin de 24h. Apoi găsești cea mai apropiată mașină pe hartă. Fact: oriunde te-ai afla, o mașină se află la cel mult 10 minute de mers pe jos de tine.  
Plătești doar cât timp conduci, ai combustibilul, asigurările și toate taxele incluse. Tarifele se calculează pe minut, oră sau zi. GetPONY, go places.


contract.

garanții.

costuri suplimentare.