Concediu oriunde vrei, fără mașină personală

Vara te cheamă la ea. La cel puțin 2 metri distanță de ceilalți. Și pentru că visai clipa în care vei putea pleca din nou într-o vacanță, noi îți spunem cum o poți face, evitând riscurile și aglomerația. #StaySafe în continuare și alege să pleci la drum împreună cu PONY. Concediu în țară? Bazează-te pe PONY. Mergi oriunde în România cu PONY vara asta, ți-am pregătit tarife pe zi începând de la 336 lei și toate taxele incluse. Da, ai citit bine – ne ocupăm de tot – asigurări, combustibil și taxe, ca tu să te bucuri de un concediu liniștit și fără peripeții. Ce îți poți dori mai mult de la o vacanță decât doi prieteni buni alături, o destinație aproape de casă și confortul unei mașini personale, la doar o aplicație distanță?

Îți punem la dispoziție mașina, tu alegi doar destinația. Și pentru că tot am adus vorba de destinații de vacanță, știai că sunt atâtea locuri incredibile de vizitat în România? Și pentru că probabil ai amânat mereu un road trip prin țară, ei bine, acum e momentul să reiei planurile. Descoperă alături de PONY unele dintre cele mai cool destinații ale momentului, #theponyplacetobe!

Lacul Albastru din Maramureș arată ca un postcard dintr-un vis. Însă e cât se poate de real, iar ca să te convingem, îți mai spunem și sun fun fact: culoarea s-a format prin compoziția de sulfat de fier și melanterit. Crede-ne, merită văzut!

Pentru un weekend odihnitor, îți recomandăm retreat-ul Harmonie din Predeal. Connect with nature and yourself, te poți caza într-una dintre cele 5 vile din buștean, cele 3 case din copac sau în Observator.

Iar dacă ești fan litoral, noi ne ațintim privirea către mare, mai precis pe Casa Blanca Olimp, un grup de bungalow-uri situat direct pe plajă.One roadtrip away from it!

Urmărește-ne luna aceasta și pe Instagram, unde ți-am pregătit o mulțime de sugestii de vacanță, dar si sfaturi pentru un #summerstarterpack, ca la carte!

contract.

garanții.

costuri suplimentare.