CARSHARINGUL: O GURA DE AER PROASPAT PENTRU TINE SI ORASUL TAU


După câțiva ani în care sistemul de carsharing a preluat din problemele traficului în peste 59 de țări, avem rezultate concrete ale beneficiilor lui. Mașinile folosite în sistem carsharing eliberează atât traficul (elimină până la 20 de mașini personale din trafic), cât și numărul locurilor de parcare disponibile. 
București este un oraș aglomerat. Conform studiului TomTom* din 2018, este pe locul 3 în topul celor mai congestionate orașe dinEuropa (după Moscova și Istanbul) și pe locul 11 în lume. Dacă mai mulți locuitori ar opta pentru împărțirea unei mașini cu mai mulți utilizatori, traficul s-ar elibera considerabil. Asta înseamnă mai puțin timp pierdut la volan și bulevarde cu aer mai curat.
Mai mult, costurile de întreținere ale mașinii personale te pot depăși. De ce să nu folosești banii pentru o investiție în casă, în hobbyurile tale sau într-o vacanță? Cu PONY plătești doar cât conduci, ai combustibilul, asigurările și toate taxele incluse. Tarifele se calculează pe minut, oră, sau zi și variază în funcție de modelul mașinii, dar și de oraș. 

Give PONY a try, asta dacă nu ai făcut-o deja. Dacă ești deja parte a comunității noastre, felicitări! Contribui la un oraș mai liber și mai responsabil.
Urmărește-ne pe social media și află primul cele mai noi updates, discounturi, oferte și concursuri. 

*https://www.tomtom.com/en_gb/traffic-index/ranking/

contract.

garanții.

costuri suplimentare.