Breaking: povestea PONY la România TV

Ni s-a spus că suntem nebuni în 2015 când am adus pentru prima oară car sharing-ul în România. Ni s-a spus că românul nu-i vienez și că nu va avea grijă de mașinile pe care i le punem la dispoziție. Dar noi am spus că România e așa cum o facem și am știut că mai sunt mulți alții ca noi.

Cei 20.000 de useri ne arată în fiecare zi că și românul poate fi la fel de civilizat ca orice alt european. Serviciul e creat să-ți simplifice viața. Și chiar asta face. Ai o aplicație, cauți pe hartă cea mai apropiată mașină și o deschizi cu telefonul. Când ai terminat, o închizi tot cu telefonul, iar factura o accesezi din aplicație. Fără hârtii, fără constracte, fără bătăi de cap. Totul e digital. Iar combustibilul, parcarea și asigurările sunt incluse.

PONY e despre șosele mai libere și un oraș mai respirabil, despre festivaluri în afara orașului la care poți ajunge ușor sau weekend-uri la munte, chiar dacă ai mașina în service. Pentru fiecare mașină PONY din oraș, rămân acasă între 7-11 mașini personale. De aceea, pe lângă cele 150 de mașini deja existente în flotă, în 2019 mai aducem încă 100.

Suntem în epoca sharingului: ai mai multe de câștigat dacă împarți decât dacă deții. Urmărește povestea noastră la TV Break și dacă n-ai testat încă aplicația, GetPONY from here  & here .

contract.

garanții.

costuri suplimentare.