Anul acesta, GetPONY îți dă întâlnire la TIFF!

Ne alăturăm primului și celui mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România, ce are loc între 25 mai și 3 iunie 2018.
TIFF este unul dintre cele mai importante evenimente anuale din peisajul cultural românesc. Fondat în 2002, festivalul se focusează pe promovarea și recunoașterea inovației în cinematografie. Festivalul nu se rezumă doar la proiecții, ci facilitează întâlniri între cineaști și producători prin Transilvania Talent Lab. De asemenea, TIFFl susține primii pași în finanțarea proiectelor cinematografice noi, prin Transilvania Pitch Shop.

Printre invitații internaționali ai edițiilor precedente se regăsesc Sophia Loren, Alain Delon, Jiri Menzel, Wim Wenders, Vanessa Redgrave, recompensați cu premiul pentru întreaga carieră. Anul acesta, trofeul îi va fi acordat lui Fanny Ardant, ce a colaborat cu regizori precum Truffaut, Zefirelli sau Sydney Pollack.

GetPONY este primul și cel mai mare serviciu de carsharing din România și operează în București și Cluj printr-o flotă de peste 100 de mașini, inclusiv electrice. Utilizatorul descarcă aplicația, își creează cont gratuit, încarcă informațiile necesare și poate porni la drum în mai puțin de 24h de la înregistrare. Pentru a începe o cursă, utilizatorul găsește cea mai apropiată mașină de el pe harta aplicației, pe care apoi o poate conduce oricând și oricât are nevoie. Acesta poate încheia cursa oriunde în aria operațională a serviciului. Tarifarea se face pe minut, oră sau zi, și se diferențiază în funcție de tipul mașinii. Tariful include combustibilul și toate taxele, utilizatorul nu plătește nimic suplimentar.

Nu rata ediția de anul acesta, pentru a fi la curent cu cele mai noi producții cinematografice românești și internaționale. PONY pregătește câteva surprize, așa că urmărește pagina noastră de Facebook și Instagram!

contract.

garanții.

costuri suplimentare.