ABONAMENTE SMART. TRANSPORT SMART

ABONAMENTE SMART. TRANSPORT SMART.

Car sharingul a devenit deja un obicei popular în România. Mai precis în București, Cluj și Alba Iulia. Cele peste 160 de mașini din flotă nu stau pe loc o clipă, iar în fiecare an PONY introduce noi modele care intră în circuitul unui oraș mai responsabil, sustenabil și mai puțin încărcat de trafic.
Pentru cei care și-au făcut un obicei zilnic din mersul cu PONY, abonamentele lunare te pot scuti de cheltuieli extra și sunt un mod simplu de a ține sub control bugetul alocat transportului. Acestea sunt disponibile în 4 variante: Lite, Basic, Pro și Master, în funcție de cât de mult plănuiești să conduci.
Versiunea Lite costă 60 lei pe lună, este dedicată șoferilor ocazionali și îți aduce un discount de 8% la toate cursele și 20 de unități bonus.
Versiunea Basic este ideală pentru cei care conduc de câteva ori pe săptămână și costă 120 de lei pe lună. Ea aduce undiscount de 10% și 40 de unități bonus.
Versiunea Pro, de 240 de lei pe lună, se adresează celor care conduc aproape zilnic cu PONY. Aduce un discount de 12% și 80 de unități bonus.
Versiunea Master e perfectă pentru cei care cuceresc zilnic orașul în trafic și costă 480 lei pe lună, cu un discount de 15% și 160 de unități bonus.
Toate abonamentele au o valabilitate de 30 de zile și se activează direct din aplicație. Găsește-ți ritmul cu PONY!


contract.

garanții.

costuri suplimentare.