4 YEARS FOR US, DISCOUNTS FOR YOU

Pe 5 noiembrie, PONY, primul și cel mai mare serviciu de carsharing din România, împlinește 4 ani de roadtrip-uri prin țară. Am început în toamna lui 2015, în Cluj Napoca, cu o flotă de 25 Volkswagen Up + 5 smart fortwo. După 1 an, comunitatea număra peste 8.000 de utilizatori și peste 100.000 de curse la activ.

În 2019, regândim mobilitatea urbană în 3 orașe: București, Cluj-Napoca și Alba Iulia. Avem peste 160 de mașini în flotă și peste 40.000 de utilizatori activi
Evoluția PONY ne motivează să luptăm în continuare pentru un transport mai responsabil, care să elibereze străzile orașului, dar și plămânii locuitorilor. Sistemul carsharing fluidizează traficul, o maşină condusă în sistem carsharing elimină până la 14 maşini personale de pe străzi. Mai mult, reduce cheltuielile personale de întreținere a unei maşini personale.

Celebrăm 4 ani printr-o zi specială. Marți, 5 noiembrie, toata ziua, cursele vor avea un preț unic: 1,2 lei/minut. Tarifele pe oră și zi rămân neschimbate. Urmărește-ne pe social media și află primul de ofertele noastre.

contract.

garanții.

costuri suplimentare.