10 tips&tricks pentru utilizatorii PONY

Primăvara aduce curățenie în case și gânduri.

PONY are pentru tine 10 sfaturi și recomandări prin care să-ți duci planurile la destinație alături de primul și cel mai mare serviciu de carsharing din România.

Descarcă aplicația GetPONY, creează-ți cont gratuit folosind datele personale, iar în mai puțin de 24h de la înscriere, contul e validat și ești gata de drum!

1. Alege o mașină care să se potrivească planurilor tale. Dacă ai doar o călătorie scurtă cu un partener de drum, smartfortwo e la dispoziția ta. Dacă ai planuri extinse și bagaje la drum, un Volkswagen Golf e cea mai potrivită alegere, de exemplu.

2. Dezinfectează volanul și schimbătorul de viteze înainte și după ce folosești mașina. Acest gest te va proteja și pe tine, și pe următorul utilizator.

3. Dacă vrei să închiriezi un PONY pentru mai multe zile, trimite-ne informațiile din timp, pentru a evita suprapunerile. Ar fi de preferat să ne trimiți toate detaliile (numărul de zile, tipul mașinii dorite) cu 5-7 zile înainte.

4. Păstrează interiorul mașinii curat. E nevoie de foarte puțin ca să menținem o comunitate, iar micile gesturi sunt cele care contează.

5. Dacă e o iarnă rece, poți închide electronicele din mașină pentru a prelungi durata bateriei.

6. Alimentează mașina. Nu e obligatoriu, dar sigur îi vei face o favoare următorului utilizator. Iar noi îți mulțumim prin 20 de unități cadou!

7. Dacă ai un hotel sau un AirBnB, le poți recomanda turiștilor serviciul PONY! Sigur se vor bucura că pot călători atât de ușor prin oraș dar și oriunde în țară.

8. Dacă folosești PONY des, optează pentru pachetele pre-paid de unități, ca să îți organizezi mai bine bugetul.

9. Parchează regulamentar, într-o parcare publică. Astfel faci și circuitul mai ușor pentru următorul user, dar eviți și o suprataxă.

10. Have fun! Orașul e mai prietenos când poți ajunge oriunde îți dorești

contract.

garanții.

costuri suplimentare.